Dwayne Johnson open over depressies

02 april 2018 17:52

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft in zijn leven meerdere depressies gehad. Dat vertelde hij maandag in een interview met The Express. Direct na het online gaan, kreeg de acteur veel bijval over zijn openheid.

"We gaan allemaal door het dal en depressie discrimineert nooit"

"Hier heb ik tonnen reacties op gekregen. Bedankt," schreef hij op Twitter. "We gaan allemaal door het dal en depressie discrimineert nooit." Johnson onthulde dat het hem moeite kostte om te erkennen dat hij depressief was. "Het duurde lang voor ik het wist, maar de sleutel is om niet bang te zijn om je bloot te geven. Vooral wij, jongens, hebben de neiging om het binnen te houden. Je bent niet de enige."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Dwayne Johnson accepteert Razzie Award

De stoere ex-worstelaar, bekend van onder meer de Fast & Furious-films, gaf in het interview aan hoe diep hij op een gegeven moment in de put zat. "Ik had het punt bereikt dat ik helemaal niets meer wilde doen en nergens heen ging. Ik zat constant te huilen."

Dwayne is niet de enige in zijn familie die lijdt aan psychische problemen. In februari deelde hij op Instagram een emotioneel verhaal over de zelfmoord van zijn broer en de zelfmoordpoging van zijn moeder. "Mijn moeder probeerde er tussenuit te knijpen toen ik vijftien was. Ze stapte uit de auto op de Interstate 65 in Nashville en liep tegenliggers tegemoet." Johnson greep haar en trok haar terug op de vluchtstrook. "Wat er gek is aan die zelfmoordpoging is dat ze er tot op de dag van vandaag geen enkele herinnering aan heeft. Misschien is dat ook wel beter zo."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Ster Dwayne Johnson deze week op Walk Of Fame

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!