Zac Efron redt hond van euthanasie

06 april 2018 03:32

Een hondje dat op het punt stond in slaap gebracht te worden vanwege een overschot aan zwerfhonden, gaat nu een droomleven tegemoet bij haar nieuwe baasje Zac Efron. De acteur bracht een bezoek aan het asiel dat het dier uiteindelijk opving en werd op slag verliefd toen hij de viervoeter zag.

"Hey wereld, dit is MACA!"

Het asiel, genaamd Bark 'n Bitches, plaatste een foto op Instagram met daarbij de tekst: "Tilly, die tegenwoordig door het leven gaat als MACA, zou afgemaakt worden als wij haar niet een plaatsje bij ons gegeven hadden. Ze bloeide op en kreeg al snel bezoek van ene Zac Efron, een man die zegt dat hij acteur is maar die volgens ons gewoon ergens in de horeca werkt ;-) Hij viel als een blok voor haar, vulde alle formulieren in en nam haar mee naar huis, om haar nooit meer af te staan. Dus nu woont MACA bij Zac en is dit haar 'happily ever after'!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Zac Efron twijfelde over The Greatest Showman

Ook Zac postte de foto van hem en zijn nieuwe huisgenote op Instagram. "Hey wereld, dit is MACA! Adopteer een hond, voordat je een nieuwe aanschaft." Binnen een dag genereerde het kiekje al bijna 2 miljoen likes en kreeg Zac veel positieve reacties op zijn adoptiehondje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Patricia Paay krijgt woedende reacties door nieuwe pup

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!