Beeld © ANP

Kelly van der Veer valt collectant aan

06 april 2018 17:18

Het WTF-je van de dag: realityster Kelly van der Veer heeft beelden op haar Facebook gezet waarop te zien is hoe ze een collectant van Stichting AAP aanvalt.

"Vuile oplichter! Je loopt gewoon te liegen klootzak"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Kelly van der Veer heeft een nieuwe look

Op de beelden is een man verkleed als aap te zien die geld ophaalt voor Stichting AAP. Als Kelly naar hem toegaat om te vragen waarvoor het precies is volgt de man met het verhaal: "Dit is voor een chimpansee uit het Duitse circus. Die hebben wij opgevangen." 

Kelly gelooft er helemaal niks van: "Volgens mij loop je gewoon te liegen. Heb je wel een bewijs dat je geld loopt op te halen voor het goede doel?", zegt de realityster tegen de collectant. Ze wordt steeds luidruchtiger totdat ze achter de beste man aanrent. "Doe dat ding eens af joh, gek! Vuile oplichter. Je loopt gewoon te liegen, klootzak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Kelly van der Veer viert zeventien jaar zichzelf

Het goede doel laat aan RTL Boulevard weten dat de collectant direct na het incident contact heeft opgenomen met ze. "Hij was erg geschrokken en had de beste bedoelingen met zijn actie", zegt een woordvoerder van de stichting. Wel begrijpt de stichting dat Kelly dacht "hiet klopt iets niet". De box is niet om te collecteren, maar is online te bestellen zodat je 'm bijvoorbeeld op een verjaardag neer kunt zetten om geld op te halen. Stichting AAP collecteert zelf verder nooit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!