Beeld © ANP

Arjen Lubach neemt drastische maatregelen

9 april 2018 08:25

De seizoensafsluiter van Zondag met Lubach heeft zondag 804.000 kijkers getrokken. Het is daarmee de minst bekeken aflevering van het achtste seizoen, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De voorgaande negen uitzendingen weten steeds boven de 900.000 uit te komen.

In de laatste aflevering roept presentator Arjen Lubach de kijker op om hun Facebook-account op te zeggen naar aanleiding van het recente lek met privégegevens. Woensdag om 20.00 uur geeft hij zelf het voorbeeld door zijn eigen pagina en dat van zijn programma te deleten. Op een door Lubach opgezet evenement op Facebook hebben inmiddels 7600 kijkers aangegeven hem te willen volgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Arjen Lubach maakt paashit met Famke Louise

Op primetime is zondag Miljoenenjacht opnieuw het best bekeken programma. Naar de spelshow van RTL 4 kijken deze week 2,2 miljoen mensen. De tweede aflevering van De 12 van Oldenheim trekt aansluitend 1,2 miljoen kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Is miljoenenhit Kygo gejat van Arjen Lubach?

NPO 1 heeft het nakijken met eerst de Reünie (934.000 kijkers) en daarna Als je alles hebt gehad. Het programma van Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts trekt slechts 558.000 kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Arjen Lubach duikt theater weer in

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!