Beeld © ANP

Gordon zou ex-lief met een mes hebben bedreigd

09 april 2018 11:51

Gordon heeft “in zijn emotie” een klap uitgedeeld aan Kevin B. Ook bedreigde de entertainer zijn vermeende ex met een mes, bleek maandag in de rechtbank van Lelystad bij de behandeling van een door Kevin aangespannen kort geding.

“Ja, ik heb hem een klap gegeven”, gaf Gordon toe. “Maar wat gebeurt er als je erachter komt dat je maandenlang stelselmatig bent bedrogen?!” Volgens Gordon had hij zo’n zes maanden een relatie met Kevin toen hij steeds meer “signalen” kreeg dat er “iets niet klopte”. Daarom plaatste Gordon in februari op social media een foto van Kevin met de mededeling dat hij een nieuwe liefde gevonden had. “En toen werd de beerput met ellende opengetrokken.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Rechter buigt zich over stalken van Gordon

Na het plaatsen van het bericht ontdekte Gordon onder meer dat Kevin meerdere relaties had. Diezelfde avond vond er bij Gordon thuis een confrontatie plaats. Daarbij liet de entertainer, volgens zijn advocaat “onder invloed van de genuttigde alcohol”, zijn emoties gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

21 jaar geleden: gieren met Gordon in Pittige Tijden

Ook in mails, berichtjes en telefoontjes die na de ruzie volgden, ventileerde Gordon zijn woede “niet altijd even fraai”. Volgens zijn advocaat was dat echter “alleszins begrijpelijk gezien de emotionele rollercoaster” en het “overweldigende liefdesverdriet” waarmee Gordon plots te maken kreeg.

Kevin, die zegt dat er nooit sprake is geweest van een relatie, kapte na de confrontatie alle communicatie met Gordon af. Volgens Kevins advocaat had de entertainer na de aanvaring een “duidelijk plan” om Kevin te beschadigen en ondervindt de man “tot op de dag van vandaag last en hinder” van Gordons berichten.

Kevin eist, nu alle berichten van social media zijn verdwenen, een contactverbod. Gordon wil een rectificatie zodat hij “gerehabiliteerd wordt in mijn status als BN’er dat ik geen leugenaar ben”. Op 23 april doet de rechter uitspraak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon vs. ex-liefje Kevin B.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!