Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol op 15-jarige leeftijd aangerand

09 april 2018 18:14

Linda de Mol deelt een emotioneel verhaal in de nieuwe LINDA. die in het teken staat van de #MeToo-beweging. In de editorial van het blad vertelt de presentatrice dat ze op 15-jarige leeftijd is aangerand door een man in de brandgang naast haar huis.

Linda vertelt dat ze op 15-jarige leeftijd door een man naast haar huis is aangerand. "Hij duwde me de heg in, zijn handen waren overal, hij rukte mijn blouse kapot en het is dat een vriendinnetje van mij het vanuit de schuur zag gebeuren en zo begon te gillen dat hij me losliet en wegrende," aldus de blondine.

Na het incident doet Linda met haar moeder aangifte. Er wordt twee dagen later een man opgepakt. Hij geeft toe dat hij het heeft gedaan, maar blijkt de dader niet te zijn. "Hij had zo veel vrouwen lastiggevallen dat-ie blijkbaar niet eens meer wist wie niet en wie wel," aldus de RTL-presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Linda de Mol maakt hilarische fout in Miljoenenjacht

Het is niet de eerste keer dat Linda met seksuele intimidatie te maken heeft. Ze deelt in de nieuwe LINDA. ook een voorval van wanneer ze zeven jaar oud is. Op 7-jarige leeftijd is ze op vakantie in Italië als ze wordt gewenkt door een man in een auto. De kleine Linda loopt naar de op het oog vriendelijke man en staat naast zijn blauwe Fiatje: "Hij wees naar beneden en in zijn hand zag ik iets dat ik nog nooit gezien had, maar duidelijk niet de versnellingspook was."

De nieuwe LINDA. met als thema 'Lekker blijven flirten, maar nooit meer grab them by the pussy' ligt vanaf woensdag in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!