Arie Boomsma Beeld © ANP

Arie Boomsma ging niet in op verzoek Job Gosschalk

9 april 2018 19:18

Arie Boomsma onthult in de nieuwe LINDA. dat ook hij verzoeken heeft gehad van castingdirecteur Job Gosschalk.

"Maar juist omdat ik aangaf waar mijn grenzen lagen, is dat niet doorgegaan zoals dat bij veel anderen is doorgegaan"

In de nieuwe LINDA. interviewen Arie Boomsma en Goedele Liekens elkaar over de #MeToo-beweging. Op de vraag of Arie wel eens zoiets heeft meegemaakt, antwoordt Arie dat hij best vaak. Vooral wanneer de discussie rond Job Gosschalk losbarst, moet hij hier vaak aan denken.

Arie heeft namelijk zelf ook zo'n situatie met de castingdirecteur meegemaakt: "Dat hij me ineens 's avonds voor een rol wilde casten." Toch benadrukt de presentator dat er nooit sprake is geweest van misbruik.  Wanneer de hele heksenjacht op Job losbarst, kiest Arie ervoor hier niet aan mee te doen: "Omdat Job misschien domme dingen heeft gedaan, maar tegelijkertijd óók een heel getalenteerde, grappige en loyale man is."

"Ik vind het belangrijk om te benadrukken dat niemand slechts één kant heeft, ik voel ook erg de behoefte het juist voor Job op te nemen,” aldus de presentator.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Linda de Mol op 15-jarige leeftijd aangerand

Arie laat aan RTL Boulevard weten dat hij zijn ervaring heeft gedeeld in de LINDA., omdat het blad in het teken staat van MeToo: "In de LINDA. die helemaal gaat over hoe je verder gaat na MeToo sprak ik met Goedele Liekens over allerlei ervaringen die we hebben meegemaakt in dat kader. En daar hoort voor mij ook een ervaring bij met Job Gosschalk. Maar juist omdat ik aangaf waar mijn grenzen lagen, is dat niet doorgegaan zoals dat bij veel anderen is doorgegaan en hebben wij nog een normale zakelijke relatie opgebouwd. Ik vind het belangrijk om te vertellen dat Job naast die fouten die hij gemaakt heeft, een zeer getalenteerd en creatief mens is."

Arie Boomsma ging niet in op verzoek Job Gosschalk

Miniatuurvoorbeeld

zie ook

Arie Boomsma gaat langs bij een vet fitte Brace

De nieuwe LINDA. met als thema 'Lekker blijven flirten, maar nooit meer grab them by the pussy' ligt vanaf woensdag in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!