Huwelijk acteur Nasrdin Dchar onder de loep

10 april 2018 07:07

Acteur Nasrdin Dchar gaat volgend seizoen weer het theater in. Na zijn veelgeprezen DAD komt hij met een nieuwe solovoorstelling, JA. In het stuk neemt Dchar zijn huwelijk onder de loep.

“Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten"

“In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op zeven trouwen”, stelt de acteur. “Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten.” De acteur neemt het publiek in JA mee naar het feest, maar ook naar de voorbereidingen achter de schermen: het samenstellen van de gastenlijst en het menu en alle vragen die daarbij komen kijken. Maar hij gaat ook in op de diepere vragen rond zo'n belangrijke verbintenis: “Wat maakt een huwelijk tot een goed huwelijk? Hoe begrijp je de ander en hoe maak je jezelf begrijpelijk?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Nasrdin Dchar maakt zich zorgen om verharding

De regie is in handen van Floris van Delft, die ook aan de voorstelling mee schrijft. De kaartverkoop start op 1 mei. De première van JA is op Valentijnsdag 2019 in de Stadsschouwburg Amsterdam. Daarna volgt een tournee van 75 voorstellingen door het hele land, maakten theaterbureaus De Mannen en Wat We Doen dinsdag bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Nasrdin Dchar scoort nieuwe hoofdrol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!