Ferry Doedens in musical Stil in mij

10 april 2018 17:07

Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duitser en Dieuwke Tönissen spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse musical Stil in mij. De nieuwe Nederlandse musical met bekende nummers uit de Nederlandse popmuziek wordt gemaakt door Martin Buitenhuis en William Spaaij.

"Vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit"

In Stil in mij zal er een ode gebracht worden aan de Nederlandse popmuziek, met hits van onder andere Van Dik Hout. De voorstelling is vanaf maart 2019 door heel Nederland te zien.

Dat heeft producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties dinsdag bekendgemaakt. De musical vertelt over vijf twintigers die op de middelbare school dikke vrienden waren. Na hun examens zijn ze elkaar uit het oog verloren. Jaren later komen de vrienden weer samen, alleen is één van hen er niet meer. Volgens producent Sturkenboom gaat de voorstelling over "vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Zowel de verhaallijn als de Nederlandse popmuziek zorgen voor flinke dosis herkenbaarheid".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

GTST's Ferry Doedens en vriend uit elkaar?

De regie is in handen van William Spaaij. Marnix Wetzer is verantwoordelijk voor de muzikale leiding. Buitenhuis is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de productie. De première is op 31 maart 2019 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!