Sharon Osbourne heeft kritiek op Ashton Kutcher

12 april 2018 04:45

Sharon Osbourne heeft als co-host van de populaire Amerikaanse tv-show The Talk heel wat beroemdheden aan tafel gehad en in de meeste gevallen levert dat leuke interviews op. Behalve in het geval van Ashton Kutcher, met wie ze het niet goed kan vinden. "Hij had een enorm nare houding en was ronduit vervelend", zegt Sharon als ze deze week te gast is bij Larry King.

"Het ging al mis toen ik zijn naam verkeerd uitsprak"

"Het ging al mis toen ik zijn naam verkeerd uitsprak, daar was hij pissig over. Vervolgens keek hij me aan met zo'n blik van 'wat heb jij nou eigenlijk gepresteerd in de entertainment-industrie?' Nou, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres en dat heb ik laten blijken ook. Ik dacht: ventje, je hebt geen idee met wie je te maken hebt", aldus Sharon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Sharon Osbourne: Ozzy had zes affaires

Ashton is niet de eerste celebrity op wie Sharon kritiek heeft. Afgelopen september geeft ze haar ongezouten mening over de Kardashians, die ze uitmaakt voor 'een stel hoeren dat alleen maar naakt poseert'. "Die meiden verdienen geld met hun lichaam, waar half LA overheen gegaan is. Ze maken en verkopen sekstapes, dragen doorzichtige kleding en geven op die manier een verkeerd signaal af aan vrouwen. Kijk, als dit is wat ze willen; prima. Maar zeg dan niet dat het met feminisme te maken heeft, kom er dan gewoon voor uit dat je een hoer bent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Sharon Osbourne mist wilde tijd met Ozzy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!