Nicolette Kluijver heeft een primeur te pakken

16 april 2018 18:14

Nicolette Kluijver logeert maandag als eerste Nederlander ooit in de Keukenhof. “Dit is toch wel mijn uniekste overnachting. Het is nog nooit voorgekomen dat iemand mocht slapen in de Keukenhof. Vanavond is het hier uitgestorven. Ik ben heel benieuwd”, zegt Nicolette.

“Dit is toch wel mijn uniekste overnachting"

De Expeditie Robinson-presentatrice overnacht niet in haar eentje in de tent die eruit ziet als een enorme luchtbel. Ze neemt haar moeder en oudste dochter Isabella Floortje (5) mee om ze te verrassen. Vanuit de doorzichtige luchtbel heeft ze met haar gasten een panoramisch uitzicht over de tulpenvelden. Nicolette wacht een bijzondere overnachting, zegt Pepijn Rijvers van Booking.com, initiatiefnemer van de actie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Nicolette Kluijver krijgt politie aan de deur

Eerder biedt het boekingsplatform een nacht aan in de hoogste slaapkamer van Europa, in de top van The Shard in Londen. Ook zijn er overnachtingen in de tourbus van artiest Nick Jonas in Los Angeles, met een gastoptreden van de zanger zelf. Op 21, 21 en 22 april kunnen liefhebbers ook zelf een nacht doorbrengen in de Keukenhof. De logeerpartij kost 69 euro, dit bedrag staat symbool voor het 69-jarig bestaan van het park.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Nicolette Kluijver rekent op winst Televizier-Ring

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!