Beeld © ANP

Hoofdrol MAMMA MIA! musical bekend

19 april 2018 12:53

De eerste hoofdrolspeelster van de heerlijke meezing-musical MAMMA MIA! is bekend! Antje Monteiro gaat de prachtige rol van moeder Donna vervullen in het Beatrix Theater in Utrecht. Dat maakt Albert Verlinde op zijn Instagram bekend.

"Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist"

Albert Verlinde, de producent en algemeen directeur van Stage Entertainment, maakt donderdag het nieuws bekend met een ontzettend vrolijk filmpje op zijn Instagram. "Nou ik had het beloofd, wie is Donna in MAMMA MIA!? Het is Antje Monteiro", roept de producent enthousiast. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Mamma Mia! keert terug op de planken

Albert vertelt dat het voor hem al vrij snel duidelijk was dat de rol op Antje haar lijf geschreven is. "De rol van Donna is een warme persoonlijkheid die fantastisch de hits van ABBA moet kunnen vertolken en daarnaast ook natuurlijk moet kunnen acteren. Antje heeft met haar jarenlange carrière bewezen dat ze Donna is, tijdens de audities had zij de X-factor!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe beelden Mamma Mia! Here We Go Again

En ook Antjes geluk kan niet meer op. "Ik ben ongelooflijk blij dat ik de rol van Donna mag gaan spelen. Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist en heb dan ook hard gewerkt om de rol eigen te maken voor de audities. Toen ik het verlossende telefoontje van Albert Verlinde kreeg dat ik het was geworden schoot ik letterlijk in tranen dat ik dit nu mag doen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Cher schittert als oma in sequel Mamma Mia!

19 jaar geleden beleeft MAMMA MIA! haar wereldpremière in London en nu heeft ook Utrecht het geluk de musical te mogen laten zien in het Beatrix Theater. De show is vanaf 6 september 2018 te zien en gaat op 23 september in première. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!