Beeld © Instagram Tim

De waarheid achter de tattoo van Tim

19 april 2018 19:15

Afgelopen week laat Timtation een bijzondere tatoeage zetten in de studio van tortelduifjes Pommeline en Fabrizio. In de nieuwste vlog van het duo doen ze een boekje open over het unieke plakplaatje…

"De kerst op de taart, van een Cherish”

“Je bent echt gek in je hoofd”, zeg Pommeline over de keuze van Tim. Ook Fabrizio vindt het gekkenwerk. Gelukkig is Tim zelf helemaal in de wolken met zijn nieuwe aanwinst. Hij is dan ook helemaal niet zenuwachtig en de drie hebben samen de grootste lol. Tim grapt er zelf ook op los en zegt dat het allemaal nep is. 

Wanneer de Kleurplaat vraagt waarom hij in hemelsnaam voor dit ontwerp kiest zegt hij: “Timtation omdat de mensen erover begonnen zijn tegen mij. Niet Temptation, maar Timtation. En ja, de kers op de taart, van een Cherish.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Temptation Tim heeft een schokkende nieuwe tattoo

“Jij vindt Cherish de kers op de taart van Temptation?”, vraag Fabrizio verbaasd. “Sowieso bij mij wel”, antwoordt Tim nonchalant. Waar de diamant voor staat blijft een mysterie. Timtaton geeft alleen aan dat het “iets met een vinger te maken heeft.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Dit verdienen de Temptation Islanders

Via een livestream is afgelopen week al te zien hoe het opmerkelijke plaatje gezet wordt. Als Tim het eindresultaat later op Instagram zet worden fans compleet wild. Het gaat dan ook niet om een standaard ontwerp, maar om de enorme tekst ‘Timtation Island’. Om het af te maken versieren twee kersen en een diamant het unieke plaatje. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!