Beeld © RTL

Temptation-Tim wil Deborah terug

24 april 2018 08:57

Je zou denken dat Tim helemaal hoteldebotel is op Cherish na Temptation Island, maar zijn ex Deborah biecht nu op dat hij haar direct na het avontuur in Thailand terugwilde. Ze doet een boekje open in het Belgische blad Dag Allemaal.

"Kort na Temptation stuurde hij me een sms"

"Die jongen is compleet verleden tijd voor mij", zegt Deborah in het blad. Na alle vernederingen doet de Temptation realityster eindelijk haar kant van het verhaal. 

"Weet je dat ik dagelijks op straat word aangesproken over Temptation Island? Gelukkig in positieve zin. Mensen spreken mij moed in door te zeggen dat ik beter af ben zónder die Tim. Of hij veel positieve reacties krijgt na z’n gedrag, zou me sterk verbazen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Tim wil Deborah op zijn Temptation-huwelijk met Cherish

Verzoening?

Dag Allemaal vraagt Deborah ook of de twee nog contact hebben. "Die jongen is compleet verleden tijd voor mij. Weet je, tijdens de vlucht van Thailand naar huis heb ik grote kuis gehouden in m’n sociale media. Alle foto’s van ons samen heb ik zonder pardon gewist, zodat ik thuis met een schone lei kon herbeginnen. Dat luchtte echt op."

Toch heeft Tim wel nog contact met zijn ex gezocht. Deborah biecht op: "Kort na Temptation stuurde hij me een sms. Hij zei dat hij spijt had en mij terugwilde." Ergens had Deborah dat wel gedacht...

"‘Is het omdat Cherish je niet meer wil?’ stuurde ik hem terug. Als hij me ziet als tweede keus of als een soort veilige haven waar hij naar terug kan keren als hij zin heeft, dan heeft hij pech. Want ik weet nu maar al te goed wat ik zelf waard ben.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zit deze Temptation-ster ook in Ex on the Beach?

Reactie

Via het Instagramkanaal van Juice reageert Tim zelf op het verhaal van Deborah. 

De tattoo

Natuurlijk heeft Deborah ook de kersverse tattoo van haar ex gezien. "Zag je ook die twee kersen erbij, als verwijzing naar Cherish? Ik snap dat niet, hé. Hoe dom kan je zijn? En hoe respectloos is dat niet naar mij toe? Nog maar eens.."

"In z’n hoofd is Tim bijlange geen dertig. Met moeite twintig, denk ik. Mentaal is hij nog een puber. Het komt erop neer dat die jongen zelden nadenkt voor hij iets doet. Die tattoo is daar een mooi voorbeeld van. Elk weldenkend mens beseft dat je zoiets niet doet. Met uitzondering van Tim.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk de tattoo

Temptation Tim heeft een schokkende nieuwe tattoo

Keihard

Deborah laat weten dat Tim lief voor haar was, maar ook keihard kon zijn. "Tim weet álles over mij. Hoe ik vroeger gepest werd op school, waardoor ik zo onzeker ben geworden." 

"Daarbij kwam ook nog dat ik vroeger een slechte band had met mijn mama, waardoor ik heel lang nauwelijks contact met haar had. Als Tim en ik ruzie hadden, misbruikte hij al die info om me te kwetsen en me klein te doen voelen. Als ik ermee dreigde hem te verlaten, zei hij steevast: 'Oké, trek maar naar je moeder, de vrouw die er nooit was voor jou.'"

Hoewel ze het wel inzag, bleef Deborah toch bij Tim. "Erg hé! Maar ’t werkte wel, want telkens als hij zulke dingen zei, dacht ik: ‘Tim heeft gelijk! Ik ga alleen achterblijven. Want wie gaat er mij nog graag zien?’ Mijn zus noemde Tims aanvallen ronduit psychisch geweld en eigenlijk had ze groot gelijk. Op zo’n manier ga je toch niet om met je lief."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Deborah vindt liefdeslied van Tim voor Cherish

Meedoen aan Temptation

Deborah laat weten dat Tim per se mee wilde doen aan Temptation Island om zichzelf te bewijzen. "En we hebben gezien hoe goed dat is verlopen, hé. Hij heeft zich bewezen, maar niet bepaald in positieve zin."

Toch hoopte Deborah op een positieve afloop... "Ik wist op voorhand dat Tim zou willen opvallen, maar dan eerder door naakt op een tafel te dansen, of zo. Zo is hij nu eenmaal. Maar vreemdgaan? Nee, dat had ik nooit verwacht. Eerlijk? Ik keek uit naar ‘Temptation Island’. Ik wilde Tim een nieuwe kans geven en vechten voor onze liefde. Niemand is perfect, maar wie weet kon hij zich wel herpakken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Temptation Island-verleidster wilde seks met Rick Brandsteder

Al uit elkaar

Deborah floept eruit dat zij en Tim al uit elkaar waren vlak voor Temptation Island. "Drie maanden voor de start van het programma besloten we er een punt achter te zetten. We zegden zelfs onze flat op, en gingen terug thuiswonen."

"Toen we op het vliegtuig richting Thailand stapten, was het weer aan, maar we woonden niet opnieuw samen. Hij heeft me in die periode trouwens een flinke toer gelapt."

Wat hij dan heeft uitgespookt? "Op een dag kwam ik thuis van m’n werk en was alles weg: de frigo, onze wasmachine, de droogkast, onze hond die ik van Tim cadeau kreeg... Het enige wat Tim had laten staan was een grote zetel, die ik nadien nog heb moeten verkopen ook."

"Tim gedroeg zich echt onuitstaanbaar. Zelfs over een stomme frietketel maakte hij ruzie. ‘Dat toestel is voor de helft van mij, dus moet ik daar nog geld voor krijgen.’ En ik gaf hem dat nog ook, om nieuwe ruzies te vermijden."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook

Eerste beelden nieuwe seizoen Temptation Island

Alles terugkijken

Deborah kan op een bepaalde manier alles verwerken nu ze het terugkijkt op tv. "Temptation Island is mijn wekelijks huilmomentje met mijn beste vriendin. (lacht) Eerst gaan we frieten eten, daarna slaan we drank in en ploffen we ons in de zetel. Maar ja, mezelf zo zien breken op de buis is best heftig."

"Maar dankzij de steun van m’n vriendinnen kom ik er week na week sterker uit. Ik vraag me wel af hoe ik zo blind heb kunnen zijn. Nu zie ik pas hoe Tim echt is. Temptation Island heeft mij de ogen geopend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Contract deelnemers Temptation Island gelekt

Verleider Gino

En heeft Deborah nog contact met Gino? "Ja, Gino steunt mij nog steeds", verklapt ze. "M’n hart luchten bij Gino deed deugd. Ook al was hij het beu om over Tim te praten, ik ben hem toch érg dankbaar voor alle steun. Maar om verliefd te worden was ik te gekwetst toen."

Toch staat Deborah nog niet open voor een nieuwe relatie. "Al kreeg ik onlangs wel een aantal berichten van Mike uit het tv-programma Blind Getrouwd." Toch laat Deborah weten dat ze even genoeg heeft van alle aandacht en mannen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!