Beeld © ANP

Wat is er geworden van de Echte Gooische Meisjes?

26 april 2018 11:16

Negen jaar geleden verruilen de Echte Gooische Meisjes het luxe Gooi om een maand op bijstandsniveau te leven. Maar hoe is het vandaag de dag met onze favoriete luxepaardjes Florine, Bo, Leslie, Kimberly en Pauline?

In het programma Echte Gooische Meisjes dook het vijftal in een voor hen onbekende wereld. Eén maand lang verruilden ze de luxe lunches en shopping tripjes voor vrijwilligerswerk. Ook ondervonden de verwerende prinsesjes hoe het is om te leven in één van de armste wijken van Amsterdam. 

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zitten de meiden alweer lekker rustig in het Gooi. Of niet…?

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Exclusief: Pauline Wingelaar geeft tour door nieuwe stulpje

Pauline Wingelaar

Pauline wordt in Nederland bekend door haar bijzondere quote: “Beter verwend dan verwaarloosd.” Mede door deze geweldige uitspraak weet ze een naam voor zichzelf te maken. Het is dan ook geen verassing dat we de blondine nog regelmatig spotten op televisie. Ook is ze samen met de uitbundige kapper Mika te zien in een serie voor LINDA.tv. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Foto: Oeps! Gooisch Meisje Pauline Wingelaar past bikini niet meer

Maar de vrolijke Gooische meid heeft niet alleen succes met haar carrière. Ook thuis gaat het voor de wind. Zo heeft ze samen met de liefde van haar leven twee prachtige zoontjes waar ze volop van geniet.

Florine Hofstee

Flo is na haar moment of fame verdwenen uit de spotlights. Tegenwoordig is ze druk bezig met haar webshop. Inmiddels heeft Florine ook de liefde gevonden en stapt ze binnenkort in het huwelijksbootje.

Bo Wilkes

De prachtige Beau is trotse moeder van twee schatten van kinderen. De mama heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en een flink aantal volgers binnengehaald op Instagram. Hiervoor bezoekt ze regelmatig verschillende events. Maar ook bij sieradenmerk Buddha to Buddha timmert ze hard aan de weg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Foto's: Zoontje voor Gooisch Meisje Bo Wilkes

Kimberly Bosman

Er is weinig bekend over het leven van ex-Gooisch meisje Kimberly. Via haar Facebook komt RTL Boulevard erachter dat ze momenteel werkzaam is bij een evenementenbureau. Daarnaast geniet ze volop van haar prachtige zoontje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Aran op babybezoek bij Pauline Wingelaar

Leslie Keijzer

Ook Leslie staat niet meer in de schijnwerpers. Toch maakt ze dit jaar wel haar opwacht als partner van Michella Kox in De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. De twee realitysterren kennen elkaar van hun tijd in Echte Meisjes In De Jungle.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Dit is waarom Michella Kox de slechtste chauffeur is

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!