Elizabeth Hurley in sexy outfit op Instagram

30 april 2018 04:59

Dat leeftijd slechts een getal is, toont de 52-jarige Liz Hurley aan met een foto van een rode kaftan uit haar strandcollectie. De actrice draagt geen bh, waardoor haar borsten en nog altijd zeer strakke lijf goed te zien zijn. Liz plaatste de foto op haar Instagram-pagina en kreeg veel reacties van haar volgers.

"Wow, MILF!!"

"Wow, MILF!!" zegt iemand, waar een andere volger schrijft: "Je bent een tijdloze schoonheid." Liz plaatst wel vaker sexy kiekjes van zichzelf in bikini op haar sociale media, maar kreeg daar vorig jaar flink commentaar op toen ze bekend maakte dat haar 16-jarige zoon Damian regelmatig de fotograaf van deze foto's is. Men vond het 'totaal ongepast om je zoon hier zo direct aan bloot te stellen'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Ai! Grap over Hugh Grant in show Elizabeth Hurley

Toen Damian begin april 16 jaar werd, plaatste zowel moeder als zoon dezelfde foto op hun Instagram, waarop Liz te zien is in een jurk met een diep decolletƩ. Ook dit leverde haar veel haatreacties op. Zo liet ze het verjaardagsfeestje om zichzelf draaien in plaats van haar zoon, vonden veel volgers. Volgens Liz zijn haar sexy outfits 'gewoon onderdeel van het werk'. "Ik heb mijn eigen bikini- en strandlijn, dus dat is de reden dat ik dit soort foto's online zet. Niets meer en niets minder."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatsteĀ entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?Ā Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!