Tom Hanks en Rita Wilson 30 jaar getrouwd

01 mei 2018 03:07

Dertig jaar getrouwd zijn is op zich al uniek, maar dat is het zeker in Hollywood. Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson bereikten deze mijlpaal maandag en vierden dit afgelopen weekend met een spetterend feest. Op social media postten zowel Tom als Rita een foto, waarop ze dertig jaar geleden en nu te zien zijn. "30 jaar op 30 april, van '88 tot '18...dat zijn magische nummers!" schreef Tom erbij.

"30 jaar op 30 april, van '88 tot '18...dat zijn magische nummers!"

De Hanksjes vierden hun 30-jarig jubileum met een rits aan sterren. Zo waren onder anderen de Obama's, Oprah Winfrey en haar partner Stedman Graham, Kurt Russell en Goldie Hawn, talkshowpresentatoren Jimmy Kimmel en Conan O'Brien, en Kate Hudson aanwezig.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Tom Hanks in de rol van Mister Rogers

Volgens de Oscarwinnende acteur is het geheim van hun goede huwelijk dat hun eerste ontmoeting 'als thuiskomen voelde'. "Ik had meteen het idee dat ik met haar samen wilde zijn, we zijn getrouwd voor de juiste redenen. Omdat we graag bij elkaar wilden zijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Tom Hanks is gek op zijn eigen billen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!