Jon Van Eerd regisseert komedie Kunst en Kitsch

01 mei 2018 07:14

Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper spelen komend najaar de hoofdrollen in de toneelkomedie Kunst en Kitsch. Jon van Eerd neemt de regie op zich.

De voorstelling wordt geregisseerd door Jon van Eerd. De komedie uit 1987 is geschreven door de gerenommeerde toneelschrijver Peter Shaffer (bekend van het Oscar-winnende Amadeus). Shaffer ontwikkelde de voorstelling, die oorspronkelijk Lettice and Lovage heette, toentertijd speciaal voor de Britse actrice Maggie Smith.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Jon van Eerd zo trots als een pauw

Kunst en Kitsch vertelt over een verveelde toeristengids van een nogal saai landhuis (Snoijink). Om de tour wat ‘kruidiger’ te maken laat zij haar fantasie de vrije loop. Haar verhalen worden steeds gekker en ongeloofwaardiger, maar zijn een groot succes bij de toehoorders. De Kuyper speelt de werkgeefster van de vrouw, met wie zij ondanks haar bedrog steeds beter bevriend raakt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Vera Mann zet ego opzij voor Jon van Eerd

De voorstelling wordt geproduceerd door Het Pretpakhuis, het productiehuis van Jon van Eerd. De speellijst is vanaf dinsdag te vinden op de website van Het Pretpakhuis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!