Beeld © ANP

Sylvester Stallone krijgt vijfde Rambo film

7 mei 2018 12:27

Sylvester Stallone keert terug naar het grote scherm als John Rambo voor een vijfde film. De Vietnamveteraan, die voor het eerst door Stallone werd gespeeld in 1982, gaat tegen Mexicaanse maffiabazen vechten in zijn laatste avontuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vrouw neemt het op voor Sylvester Stallone

Filmmagnaat Avi Lerner en zijn Millennium partners gaan de film meenemen naar het Cannes Film Festival in Frankrijk deze week. Lerner wordt samen met Stallone producer, maar Stallone zal de film niet regisseren, terwijl hij dat wel deed bij het laatste gedeelte in de reeks.

Verwacht wordt dat wordt begonnen met filmen in september, vertelt Deadline.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvester Stallone ontkent trio met 16-jarige

De verhaallijn in Rambo 5 focust zich op de dochter van een van Rambo's vrienden, die gekidnapt wordt in Mexico. Rambo steekt de Amerikaans-Mexicaanse grens over om gewelddadige kartels te bestrijden en zo het meisje veilig thuis te brengen. Stallone, die momenteel werkt aan een Creed-vervolg met regisseur Stephen Caple, Jr, is niet altijd een fan geweest van het terugbrengen van Rambo voor een vijfde film. Twee jaar geleden wilde producer Lener de filmreeks nog vernieuwen, zonder Stallone in de hoofdrol. Toen was er sprake van dat er een jongere acteur werd gezocht voor de rol in Rambo: New Blood.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Sylvester Stallone had seks met 16-jarige'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!