Sylvia Geersen nog dagelijks gestalkt door ex

07 mei 2018 13:50

Sylvia Geersen doet openhartig haar verhaal over haar ex Rogelio met wie ze wettelijk gezien nog steeds getrouwd is. De Mexicaan stalkt haar nog dagelijks op allerlei manieren. Sylvia laat dat nu aan RTL Boulevard zien in een aantal bizarre video's

"Ik ben gevlucht voor hem"

Rogelio post nog steeds foto's van hem en haar samen en gaat zelfs zo ver dat 'ie een video van hun ongeboren kindje online zette. Sylvia doet nu voor het eerst haar verhaal. 

"Ik kwam op een matras op zolder terecht. Ik wilde er iets van maken, samen iets opbouwen", zegt ze. Toch is dat niet gelukt, want het werd steeds erger. "Werd opgesloten achter een hek. Met een lange jurk en verplicht kerk. Hij schepte zelfs mijn eten op!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia Geersen haalt foto's nieuwe vlam offline

Sylvia laat twee video's zien die haar ex opstuurde. Zo is op de ene te zien hoe ze hun trouwring sloopt en op de tweede hoe hij dreigt haar nieuwe vriend te vermoorden. "Moet ik hem opzoeken? Wil je dat ik hem vermoord, schatje?", is te zien en horen in de video terwijl Rogelio met een mes rondloopt.

Sylvia en Rogelio stapte in januari 2016 het huwelijksbootje in, in Mexico. Daar komt haar ex ook vandaan. In juni van dat jaar verschenen de eerste scheurtjes al in het huwelijk en begin 2017 liet Sylvia weten dat het huwelijk voorbij is. Toch zijn de twee nog steeds getrouwd, maar dan wel alleen in Mexico.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!