'Hoertjes' Charlie Sheen onder contract

9 mei 2018 04:04

Via een document dat in handen gekomen is van The Blast, is naar buiten gekomen dat 'dames van lichte zeden' vooraf een contract moesten tekenen mochten ze seks hebben met, de met HIV besmette, acteur Charlie Sheen.

"Ze had dus kunnen weten waaraan ze zichzelf blootstelde"

In de overeenkomst, die oorspronkelijk strikt geheim moest blijven, valt te lezen dat een ieder die haar mond opendeed over een al dan niet seksuele ontmoeting met Sheen, daarvoor een boete zou krijgen van ruim 80.000 euro. Hen werd opgedragen om nooit of te nimmer iets te publiekelijk kenbaar te maken over zijn financiën, zijn juridische zaken, met wie hij omging, welke nummers erin zijn telefoon stonden, wat zijn alarmcode was, welke medicijnen hij nam en hoe hij met zijn gezondheid omging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charlie Sheen moet 5 miljoen betalen

Mocht een van de 'hoertjes' zich verspreken naar de media, dan moesten ze betalen. Een van de dames die hem nu beschuldigt van het hebben van onveilige seks, wist volgens hem maar al te goed dat hij besmet was met HIV. "Ze had dus kunnen weten waaraan ze zichzelf blootstelde," aldus de acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charlie Sheen klaagt National Enquirer aan

Volgens Sheen zou het opgestelde contract hem juist moeten beschermen tegen dergelijke aanklachten. Hij noemt de dame in kwestie 'een professionele partyhoer, die hem het leven zuur maakt'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!