Beeld © ANP

Melisa trekt zich niks aan van prostitutieverleden Andy

16 mei 2018 11:52

Melisa Schaufeli doet een boekje open over haar lieftallige vriend Andy van der Meijde. In zijn boek Geen Genade vertelt Andy namelijk openhartig over zijn drugs-, drank- en prostitutieverleden, maar Melisa onthult daar geen problemen mee te hebben.

"Ik vond hem leuk, maar hij miste een kies, dus ik dacht: dat kan echt niet"

Melisa vertelt aan Grazia over de eerste keer dat de twee elkaar zagen. "Onze eerste ontmoeting was in een Amsterdamse bruine kroeg. Ik vond hem leuk, maar hij miste een kies, dus ik dacht: dat kan echt niet. Toch sloeg de vonk over."

Ondanks de afwezigheid van Andy's kies koos Melisa er toch voor om een relatie aan te gaan. "En het eerste wat hij deed toen we wat hadden was een nieuwe kies uitzoeken. Na drie maanden woonden we samen en vier maanden later was ik zwanger." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote tegenvaller voor Melisa Schaufeli

Andy vertelt in zijn boek openhartig over zijn leven als profvoetballer, wat eindigde in een leven vol met drank, drugs en prostituees. Melisa trok zich hier echter niks van aan. "In het begin van onze relatie heeft hij zijn boek geschreven. Ik heb het nooit gelezen, omdat het me niet echt boeit. Dat is het verleden", vertelt Melisa.

Op dit moment is het leven van Andy niet meer als hoe het geweest is. "We zitten alleen maar thuis als ouwe lullen. Andy gaat af en toe naar de voetbalkantine om een biertje te drinken, maar dat is het ook wel. We houden er geen van beiden meer van om in de belangstelling te staan. Ik denk dat we zelfs een beetje cameraschuw zijn geworden inmiddels", onthult Melisa aan Grazia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Melisa Schaufeli showt summer body

Dat Melisa inderdaad alleen maar op de bank zit is volgens haar social media niet helemaal het geval. Het liefje van de ex-profvoetballer is namelijk druk bezig met afvallen! Onlangs zet de diva op haar Instagram dat ze een nieuwe weegschaal heeft gekocht en dat ze al bijna tien kilo is afgevallen! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Vriendin Andy van der Meijde betrokken bij verkoop illegale pups’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!