Beeld © Instagram Serena Verbon

Serena Verbon in geuren en kleuren over bevalling

16 mei 2018 15:44

Serena Verbon werd twee weken geleden de trotse moeder van een klein mannetje. Op haar YouTube-kanaal vertelt de beautyblogger nu in geuren en kleuren hoe de bevalling is gegaan.

"Er kwamen oergeluiden uit, wil je niet weten"

“Ik kijk er gewoon met heel veel plezier op terug”, begint de YouTube-ster haar persoonlijke verhaal. Van tevoren had Serena al het idee dat het ’s avonds of in de nacht ging gebeuren. En ze had gelijk! Diep in de nacht braken namelijk haar vliezen: ”Alsof iemand een emmer water over het bed heeft gegooid. Het was behoorlijk veel water’, vertelt ze in de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Model Miranda Kerr bevallen van zoontje

De bevalling verloopt voorspoedig, toch is de blogger wel een klein beetje teleurgesteld in zichzelf: “Ik heb best een hoge pijngrens van mezelf. Ik had niet verwacht dat ik het zó heftig zou ervaren. Ik dacht die puf ik wel even weg.” Ze was zelfs van plan de bevalling te vloggen, maar dat zat er écht niet in. De pijn wordt haar zelfs teveel en ze besluit te kiezen voor pijnstillers. “Dit is gewoon echt heel heftig. Als ik dit nog zes uur moet volhouden dan weet ik niet of ik nog dit kind eruit kan persen", zegt ze in haar video.

Sereen kiest dus heel bewust voor medicatie. Een ruggenprik gaat een haar een stapje te ver, dus kiest ze voor een morfinepomp. “Het haalde net het scherpe randje weg tussen de weeën door.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Amber bevallen van zoontje

Als het eenmaal tijd is om te persen wil Serena haar mannetje zo snel mogelijk ter wereld brengen. Ze weet dat het menens is als er “een druk op haar anus komt”, aldus de blogster. “Ik voelde niet direct ik moet poepen, maar je voelt een druk. Je lichaam zegt met alles, vanuit je tenen, er moet wat uit.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kirsten Dunst bevallen van een zoon

De YouTube-sensatie heeft geen geduld om te zien hoe haar kindje geboren wordt, of het hoofdje te voelen. “Ik wilde geen afleiding, gewoon gaan met die banaan.” Schreeuwen hielp haar daarbij: “Er kwamen oergeluiden uit, wil je niet weten. Ik dacht dat alleen mensen in de film zo’n geluiden maakte”, grapt ze in de video. “Ik had het gewoon nodig. Jungle geluiden, kei harde schreeuwen. Jane uit de jungle kwam echt voorbij!”

Het kan voor Sereen dan ook niet snel genoeg gaan: “Ik lag prima, haal dat kind er zelf maar uit. Hoppakee!”.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hertogin Kate is bevallen van een zoon

De blogster kan haar geluk niet op als na 8,5 uur haar zoontje Marshall Austin ter wereld komt. Toch zijn de eerste woorden voor haar ventje niet echt romantisch: “Wat een kleffe zooi”, zegt ze wanneer ze haar kleine uk in de armen sluit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian is bevallen van een dochter

De naam voor de kleine man was al duidelijk vanaf het moment dat de beautyvlogger een zwangerschap test deed. “We hebben geen enkele twijfel gehad”, zegt ze. De eerste naam, Marshall, heeft haar vriend bedacht. Hij is erg fan van Eminem en Marshall is zijn eerste naam. Texas heeft Serena verzonnen, omdat dit haar favoriete stad is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!