Documentaire over NikkieTutorials in de maak

17 mei 2018 09:37

Linda Hakeboom gaat weer een documentaire maken. De wereldberoemde YouTube-visagiste Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is dit keer het onderwerp. Het wordt Linda's eerste internationale docu, zo maakte ze donderdag bekend in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

"Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden"

Linda kent Nikkie van het programma The Big Escape, waar ze allebei aan meededen. "Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden", aldus de programmamaakster. Linda ging daarna een keer met haar mee naar Los Angeles en keek haar ogen uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie YouTube-koningin NikkieTutorials is voorbij

"Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo'n hele bus begon te gillen omdat zij daar op straat liep", vertelt Linda. "Toen dacht ik: ja, Linda nu ben je gek geworden. Dit is een van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is natuurlijk een fantastisch onderwerp."

"Dit wordt mijn eerste internationale documentaire. We gaan hem ook in het Engels maken. Heel spannend en ook heel anders dan ik normaal gewend ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse NikkieTutorials is vandaag jarig

Linda maakte eerder documentaires over onder meer Douwe Bob, Jett Rebel en Lil' Kleine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!