Liam Payne Beeld © ANP

Liam Payne vindt huwelijk niet nodig

17 mei 2018 21:44

Liam Payne en Cheryl zijn dolgelukkig samen, maar voelen nog niet de behoefte hun liefde te verzegelen met een huwelijk. Dat vertelde Liam, die met Cheryl een zoontje heeft, in een interview met het Amerikaanse radiostation Sirius XM.

"Die volgende stap is voor ons niet nodig"

Zoon Bear betekent "meer dan wat ook" voor de zanger. "We zijn nu op een goede plek. Ik heb niet het gevoel dat ik die stap moet zetten om me anders te voelen over mijn relatie", zei Liam over een huwelijk. Uitsluiten dat hij zijn jawoord geeft aan Cheryl, doet Liam dan ook weer niet. "Die volgende stap is voor ons niet nodig. Misschien verandert dat op de lange termijn wel, maar het is echt geen big deal."

De 24-jarige Liam leerde de 34-jarige Cheryl in 2010 kennen toen Liam deelnam aan X Factor, waar Cheryl een van de juryleden was. Uit die Britse talentenjacht kwam boyband One Direction voort, waarvan Liam deel uitmaakte. De vonk tussen de zanger en de zangeres sloeg ruim zes jaar na hun ontmoeting pas over. Vorig jaar maart verwelkomden Liam en Cheryl hun eerste kind.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Liam Payne over One Direction reünie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!