Beeld © ANP

Nikkie Plessen goed voor 10 miljoen

24 mei 2018 13:01

De zaken gaan goed voor de modeontwerpster. De RTL Boulevard-deskundige gaat als een tiet en is goed voor zo’n 10 miljoen. Ook de volgende BN’ers hebben een goed gevulde bankrekening.

Ook dit jaar zet Quote De Top 100 Jonge Miljonair op een rijtje. Dit zijn de meest opvallende namen:

1. Doutzen Kroes - 26 miljoen

Het topmodel is al jaren Nederlands grootste trots. Met een bedrag van 26 miljoen staat de prachtige dame op nummer 22 van de lijst. De blondine brengt geld in het laatje door te poseren voor de grootste merken. Daarnaast heeft de bloedmooie Doutzen ook nog een contract bij Hunkemöller waar ze dik voor betaald wordt. 

2. Afrojack – 22 miljoen

Ex-liefje Amanda Balk mag dan wel weer de liefde hebben gevonden bij haar Griekse God, treuren doet de dj niet. Afrojack werkt met de grootste celebs zoals David Guetta en Chris Brown. De producer is niet alleen in Nederland een big deal, ook in het buitenland wordt de dj overal herkend. Hiermee weet hij zich op de 27ste plaats te profileren. 

Miniatuurvoorbeeld

Op zoek naar talent:

Afrojack wil 'familie' zijn voor nieuw talent

3. Hardwell - 20 miljoen

De dj’s scoren goed in de lijst, want ook Hardwell maakt zijn opwachting in de Quote. De dj behoort tot de rijkste ter Nederland en heeft zo’n 20 miljoen op zijn bankrekening staan. Daarmee staat hij op de 32ste plek.

4. Martin Garrix - 17 miljoen

Martijn Garritsen, beter bekend als Martin Garrix, is slechts 22 jaar. Toch is hij nu al goed voor een dikke 17 miljoen! De jonge dj reist de hele wereld over en werkt met de grootste artiesten. De wereld ligt dan ook aan de voeten van de knappe hunk, die met zijn bedrag op de 35ste plek staat.

Miniatuurvoorbeeld

Ken je ze allemaal?

Uit je plaat met de beste hits van Martin Garrix

5. Lara Stone - 15 miljoen

Er staat nog een model in de top: Lara Stone! Het populaire model staat vooral bekend om het opvallende spleetje tussen haar tanden. Hiermee weet ze iedereen in te pakken en de ene na de andere opdracht binnen te slepen. Hiermee scoort ze de 45ste plek.

6. Jan Smit - 13 miljoen

Een opvallende naam in de lijst is Jan Smit. De zanger uit Volendam staat met zijn vermogen van 13 miljoen op nummer 51. Niet zo vreemd, want Jan scoort al jaren de ene na de andere hit en wordt non-stop gedraaid. Voorlopig blijven de centen nog wel even binnenlopen. Helemaal sinds Jan deze week met de Toppers in de Arena staat de knallen. 

Miniatuurvoorbeeld

jan is back:

Jan Smit terug op de planken

7. Nikkie Plessen - 10 miljoen

De stijlvolle dame doet goede zaken. Uitstekend zelf! Mevrouw Plessen staat op de 69ste plek en is goed voor zo’n 10 miljoen euro. Nikkie geniet er dan ook optimaal van. Geef haar eens ongelijk!

Michael van Gerwen - 8 miljoen

One hundred and eighty voor de topsporter! In 2017 haalde hij maar liefst zes titels binnen, waaronder de wereldtitel. Dit wordt vertaald naar een bankrekening waar je “u” tegen zegt. 

Miniatuurvoorbeeld

Michael denkt aan gezinsuitbreiding:

Trotse papa Michael van Gerwen: Misschien nog één erbij of zo?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!