Nikki Bella hoopt op hereniging met John Cena

28 mei 2018 12:09

Nikki Bella heeft nog steeds de hoop dat ze in de toekomst met John Cena in het huwelijksbootje stapt. Tegen TMZ onthult de showworstelaar dat ze een hereniging niet uitsluit. Haar trouwjurk houdt ze voor de zekerheid in de kast hangen.

"Ik heb het bewaard, omdat ik eerlijk gezegd denk dat John en ik samen zullen eindigen"

"Ik heb het bewaard, omdat ik eerlijk gezegd denk dat John en ik samen zullen eindigen", zegt Nikki, die deze maand bekend maakte dat haar relatie met John over is, een paar weken voordat ze in Mexico zouden gaan trouwen. "Hij is mijn beste vriend en ik hou van hem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Cena en Nikki Bella uit elkaar

Toch was ze zelf degene die de bruiloft afblies. "Als het niet goed aanvoelt, als er een vorm van aarzeling is, moet je uitzoeken waar die vandaan komt. Ik wilde niet door het gangpad lopen en de geloften geven en aarzelen of spijt hebben." Wel houdt de 34-jarige Nikki hoop dat het nog goed komt. "De dag dat ik die geloften geef, wil ik echt bij die persoon zijn tot de dood ons scheidt. Ik heb die hoop voor John en mij. Maar op dit moment heb ik eerst nog wat problemen die ik moet aanpakken." Geruchten dat de breuk veroorzaakt zouden worden door verschillende denkwijzen over het krijgen van kinderen kloppen volgens Nikki niet. "Ik ben net in een periode van mijn leven waarin ik echt aan mezelf moet werken. Een gezond ik, is een gezond ons", besluit ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gebroken hart voor John Cena

John en Nikki begonnen te daten in 2012 en verloofden zich een jaar geleden tijdens een groot live worstelevenement.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!