Victor Reinier Beeld © ANP

Victor Reinier leerde zoenen van Loïs Lane-zangeres

31 mei 2018 08:32

Acteur Victor Reinier leerde op zestienjarige leeftijd zoenen van zangeres Monique Klemann. De Flikken Maastricht-acteur was als puber heel onhandig met meisjes, onthult hij aan de Volkskrant in een interview over zijn tijd op de middelbare school.

"Ik dacht alleen maar: straks moet ik met ze naar bed"

"Ik wist wel hoe ik vrienden met ze moest zijn, maar verkering hebben? Ik wist echt niet wat ik daarmee aan moest. Ik dacht alleen maar: straks moet ik met ze naar bed. Eigenlijk heeft Monique Klemann, zangeres van Loïs Lane, dat veranderd. Die zette me toen ik zestien was tegen de muur en begon me te zoenen. Toen ben ik een beetje uit mijn schulp gekropen."

Monique Klemann

De dyslectische scholier versleet zes middelbare scholen in Amsterdam. "Hoe moeilijk lezen ook voor me is, dat geworstel met woorden heeft ook veel opgeleverd", blikt Reinier terug. "Ik ben lenig met taal, want als je woorden die je niet begrijpt gaat opzoeken, vind je ook altijd acht synoniemen. Van al die dingen heb ik profijt nu ik scripts schrijf voor Flikken Maastricht - óók van het feit dat ik voor bètavakken moest kiezen. Want een whodunit is een puzzeltje en daar zijn die romantische alfa's minder goed in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Victor Reinier vreest voor einde Flikken'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!