Beeld © ANP

Frank Lammers: 'Musical All Stars bezopen idee'

01 juni 2018 09:24

Frank Lammers vindt voetbal en musical maar een bezopen idee. Toch is de combinatie volgens de regisseur van de All Stars-musical zeker nu interessant.

"Vroeger was voetbal een mannenwereld en musical een vrouwenwereld"

"Vroeger was voetbal een mannenwereld en musical een vrouwenwereld. Maar de vrouwen hebben hun intrede gedaan in de voetbalwereld. Ze kijken tegenwoordig ook Studio Sport, zijn beter in voetbal dan wij, want zij mogen wel meedoen aan grote toernooien en zij winnen wel prijzen. Mijn vrouw voetbalt, mijn dochter'', vertelt Lammers aan het AD.

Ook de regisseur van de All Stars-film, Jean van de Velde, had "absoluut never nooit gedacht" dat er een musical van All Stars zou komen. "Niet dat er remakes zouden komen in Italië, Spanje, Engeland, Duitsland. Niet dat we een Emmy zouden winnen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers als Marx: Ik verdedig 'm niet

De film over het wel en wee van een voetbalteam dateert uit 1997, twee jaar later verscheen er een televisieserie. Dit najaar staan de voetballers op het podium in het theater. De hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Jim Bakkum, Kees Boot, Lucas Hamming, Alex Hendrickx, Mike Weerts en Urvin Monte. De première van de voorstelling is op 14 oktober in Rotterdam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!