Beeld © ANP

Gaan Estavana en Rafael gescheiden wonen?

6 juni 2018 17:55

In een interview met de Privé vertelt het liefje van Rafael van der Vaart dat er een grote kans bestaat dat de twee gescheiden gaan wonen. Omdat het contract van de voetballer binnenkort afloopt bij Denemarken, zal hij binnenkort ergens anders moeten voetballen en dus verhuizen.

"Ik sta achter elke keuze die hij maakt, al zal ik niet met hem meegaan"

Rafaels contract bij het Deense Midtjylland is afgelopen en volgens Estavana zijn er een hoop aanbiedingen voor de voetballer om voor een andere club te spelen. Maar ondanks zijn mogelijke vertrek naar een ander land kiest zij er niet voor om achter haar liefje aan te gaan. "Het is een ding, maar we zijn er nuchter onder. We zien wel hoe het gaat lopen. Het is aan Rafael. Hij wil gewoon nog voetballen en dat begrijp ik. Ik sta achter elke keuze die hij maakt, al zal ik niet met hem meegaan. Ik heb nog een jaarcontract in Denemarken, dus ik blijf daar wonen met onze dochter", vertelt de handbalster aan het weekblad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rafael van der Vaart deelt kiekje uit de oude doos

Op dit moment zijn er nog geen concrete plannen wat betreft verhuizen, maar volgens Estavana zijn ze overal op voorbereid. "Natuurlijk hoop ik dat hij voor een club kiest die dichtbij is. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar we zullen genoeg hulp krijgen. Het is in eerste instantie maar een jaartje, hè? Dat wil ik hem niet ontnemen. We gaan nu eerst op vakantie en daarna zullen we kijken wat er gaat gebeuren."

Rafael en Estavana zijn sinds juni 2017 de trotse ouders van dochtertje Jesslynn. Of het koppeltje al aan een tweede kindje denken is volgens de blondine nog helemaal niet het geval. "Ik wil me nog volop met mijn carrière bezighouden en heb niet de leeftijd waarop de tijd begint te dringen", aldus Estavana aan Story. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!