Beeld © Instagram/ANP

7x BN'ers met wel heel bijzondere hobby's

14 juli 2018 14:08

Een beetje ontspanning heeft iedereen nodig. Deze BN'ers komen tot rust met wel heel bijzondere hobby's die je misschien niet bij ze had verwacht.

1. Kim-Lian

Kim-Lian houdt van kleien. Eigenlijk is dat geen geheim meer, want de presentatrice presenteerde zelfs een programma waarin BN'ers gingen pottenbakken. Ondertussen heeft ze zelf een webshop waarin ze haar gekleide prullaria verkoopt.

2. Jelka

Jelka van Houten is druk druk druk met haar acteercarrière maar weet toch tijd vrij te maken voor haar grote hobby: sieraden maken. Op Instagram deelt ze foto's van al haar kettinkjes en oorbellen die je ook via Instagram kunt kopen. Het enige wat je hoeft te doen, is Jelka een DM sturen.

3. Herald

Herald is vooral bekend als liefje van Carlo Boszhard, maar heeft zelf ook heel wat verborgen talenten. Hij is bijvoorbeeld bezig met een cursus als edelsmid. Hij maakt de mooiste sieraden helemaal zelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Royals die zo uit een Disneyfilm zijn weggelopen

4. Bobbi

Ze werd bekend als pornoactrice, maar is in het dagelijks leven een stuk burgerlijker. Bobbi Eden heeft namelijk als grote hobby haken. Ze is er zo goed in dat ze zelfs een eigen boek heeft uitgegeven.

5. Wilfred

Je kunt het een hobby noemen, maar je kunt het ook een talent noemen. Wilfred Genee is namelijk een kei in karaoke. Hij is zo goed in hitjes meezingen, dat hij zelfs in het programma Waar Is De Mol? een moppie mocht zingen.

6. Máxima

Nog iemand die van handwerken houdt. Koningin Máxima is namelijk goed in breien. Tijdens Koningsdag in Tilburg in 2017 mocht de royal zelfs een stukje van een oranje sjaal breien.

7. Humberto

Het is geen geheim dat Humberto vaak achter de lens staat. In zijn vrije tijd houdt hij van fotografie. En natuurlijk ook van dansen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De meest emotionele momenten van Friends

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!