Beeld © ANP

Igmar en treitervlogger leggen ruzie bij

12 juni 2018 15:07

Igmar en Ismail hebben na een fikse ruzie via social media het eindelijk weer met elkaar bijgelegd. De twee haalden afgelopen tijd vaak naar elkaar uit, nadat Igmar Ismail had weggestuurd toen hij volgens Igmar onverwachts voor de studio stond.

"Ik heb die gast goed aangesproken dat hij mij niet zo moet behandelen"

Ismail was nadat hij twee keer was uitgenodigd om te komen spreken bij Qmusic niet komen opdagen doordat hij zich had verslapen. Toen de vlogger gezegd had de derde keer te komen om zijn excuses aan te bieden, had hij zich wederom verslapen. Toen hij onverwachts toch kwam opdagen besloot Igmar hem weg te sturen. En dat leidde tot frictie tussen de twee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Treitervlogger haalt uit naar Qmusic-dj Igmar

Afgelopen zaterdag zette de treitervlogger op Instagram niet gediend te zijn geweest van het feit dat hij werd weggestuurd. "Kijk alleen hun blik op deze foto's, viezeriken. Ik ga geen vuile woorden meer dan dat gebruiken, ze nodigen mij 2 x uit", schrijft Ismail woest op Instagram. "Ik ben met n glimlach weggelopen en heb die gast goed aangesproken dat hij mij niet zo moet behandelen en zo met mij moet praten en buiten de studio was t opeens ja maar ja maar. Ga ga ga. Dit is vieze disrespect, mij voor n microfoon zetten en op beeld willen wegsturen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoprijs voor vlogger Ismail Ilgun

Afgelopen zondag reageerde de Qmusic-dj op Ismail dat hij ondanks het gedoe wel bereid is om het uit te praten. "Wil je het erover hebben? Stuur me gewoon een DM", schrijft de dj. En zo gezegd zo gedaan: Qmusic laat aan RTL Boulevard weten dat de twee elkaar gesproken hebben via de telefoon en dat ze er verder oké mee zijn nu.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!