Beeld © ANP

Moet Monique Smit binnenkort haar huis verkopen?

13 juni 2018 11:25

Slecht nieuws voor het jongere zusje van Jan Smit: door een reorganisatie bij VNDG zou dit het einde kunnen betekenen voor Monique om hier video's te presenteren waar ze 13.000 euro per maand mee verdiende. Dat staat vandaag in weekblad Story.

"Dat was voor vier dagen per week. Nu nog één dag per twee weken. En heel binnenkort houdt dat ook op"

De reden van haar vertrek zou een drastische inkrimping zijn binnen het bedrijf. De Volendamse verdiende met het presenteren op het online videoplatform zo'n ander halve ton per jaar en het lijkt erop dat ze daar nu afscheid van moet nemen. "Dat was voor vier dagen per week. Nu nog één dag per twee weken. En heel binnenkort houdt dat ook op", vertelt een insider aan weekblad Story.

Dit zal niet de eerste keer zijn voor Monique dat ze in financiële problemen zit. Eerder probeerden zij en haar man al een huis te kopen wat niet helemaal van de grond wilde komen. "Het probleem is dat wij op dit moment geen hypotheek kunnen krijgen omdat Martijn van werkgever is gewisseld", vertelde de zangeres eerder. "Hij heeft nu in plaats van een vaste aanstelling een tijdelijk contract. En daar krijg je momenteel geen lening van de bank."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaj Gorgels en Monique Smit gaan de strijd met elkaar aan

Later kreeg Monique de kans om filmpjes te presenteren voor het online videoplatform VNDG. Door deze waanzinnige kans kon ze een heerlijk optrekje van 435.000 euro kopen in Volendam. Maar deze prachtige tijden lijken voor haar voorbij. De hoop is dan ook groot voor Monique en haar liefje dat ze snel weer een nieuwe bron van inkomen vindt.

RTL Boulevard had contact met het management van Monique en die laat weten dat er inderdaad een reorganisatie gaande is bij het online videoplatform. Of deze reorganisatie ook echt haar vertrek betekent is volgens het management niet het geval. Wel ziet het er naar uit dat de Volendamse nu volgens een schema moet gaan werken. Het is in ieder geval een stuk minder rooskleurig dan voorheen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!