Domien Verschuuren Beeld © ANP

3FM-dj Domien Verschuuren gaat naar de concurrent

20 juni 2018 10:50

Radio-dj Domien Verschuuren maakt de overstap van NPO 3FM naar Qmusic. De 30-jarige dj zal bij Qmusic de middagshow voor zijn rekening nemen. Wanneer Domien precies start, is nog niet bekend.

"Ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!"

Domien is trots op zijn nieuwe stap: "Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken. Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!"

Domien Verschuuren is al vanaf kinds af aan een bevlogen radiomaker. Sinds 2006 is hij te horen bij 3FM, waar hij verschillende shows voor zijn rekening nam. In 2007 sleepte hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent in de wacht. In 2014 maakte hij zijn debuut in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Eind 2016 volgde hij Giel Beelen na zijn vertrek op in de ochtend, waar hij nu te horen is tussen 06.00 en 09.00 uur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit duo neemt de ochtendshow van Gerard Ekdom over

Collega's van Domien zijn vandaag ingelicht over zijn vertrek. Ze reageren bedroefd op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul Rabbering verhuist naar de avond

Dave Minneboo, Zendermanager bij Qmusic laat weten: “Met Domien halen we een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis. Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan.”

Tot de komst van Domien zal Stephan Bouwman te horen zijn in het middagtijdslot. Minneboo: “Stephan is een groot allround talent, met wie we graag verder bouwen aan de toekomst. We zullen binnenkort meer bekendmaken over zijn nieuwe rol binnen Qmusic.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!