Beeld © Instagram

Marieke en Mattie samen op Qmusic

21 juni 2018 12:05

RTL Boulevard-reporter Marieke Elsinga keert terug op Qmusic! Ze gaat samen met Mattie Valk de nieuwe ochtendshow Mattie & Marieke presenteren.

"Wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?!"

"Het radiomaken is altijd blijven kriebelen en ik vind het dus ook fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL", laat Marieke enthousiast weten.

"Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken, we hebben altijd al een goede klik gehad en wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga tekent nog twee jaar bij RTL

Sinds oktober vorig jaar presenteert Mattie de ochtendshow met RTL Boulevard-reporter Igmar Felicia en nieuwslezeres Fien. Dat trio stopt er binnenkort dus mee. Qmusic laat weten dat Igmar zijn eigen programma in de vooravond krijgt op de zender. "Dit geeft hem ook de ruimte om zijn online en tv ambities verder te ontplooien." 

Nieuwslezeres Fien schuift door naar de middag en zal het nieuws verzorgen in de middagshow van het nieuwe Qmusic-gezicht Domien Verschuuren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opvolger Domien bij 3FM later bekend

Tussen 2014 en 2016 was Marieke ook al te horen op Qmusic. Daarna stapte ze over naar RTL Late Night waar ze de taken van Luuk Ikink overnam. Tegenwoordig zie je haar natuurlijk ook extra vaak aanschuiven in RTL Boulevard.

Deze week was er nog meer goed nieuws voor Marieke. Ze heeft namelijk voor twee jaar bijgetekend bij RTL. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!