Beeld © ANP

Tommie Christiaan en verloofde waren tijdje uit elkaar

22 juni 2018 15:28

Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn bij Tommie Christiaan en zijn grote liefde Michelle. Het koppel is zeven jaar samen, maar Tommie vertelt nu dat ze een tijdje afstand van elkaar hebben genomen.

"Die ring om je vinger hoeft er wat mij betreft nooit meer af!"

Tommie en Michelle zijn de trotse ouders van dochtertje Lily. Nadat Lily werd geboren ging het stel door een dipje: "Toen volgde er een minder leuke periode, waarin slaaptekort en stress op de werkvloer en met elkaar ons bijna uit elkaar dreef." Tommie vertelt dat het stel een tijdje uit elkaar is gegaan. Toch zorgde deze korte breuk ervoor dat ze nu sterker zijn dan ooit. "De meeste mensen weten dit niet, maar nadat we een paar maandjes afstand van elkaar hadden genomen kwamen we allebei tot de conclusie dat we ons leven met niemand anders willen delen dan met elkaar," aldus de musical-acteur.

Tommie ziet de toekomst met zijn Mies rooskleurig in: "Dus ik zeg op naar de komende 70 jaar in ons nieuwe huis met ons prachtige, lieve dochtertje. Laten we avonturen sparen en die ring om je vinger hoeft er wat mij betreft nooit meer af! "

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommie Christiaan maakt indruk als Jezus

Tommie en zijn liefje Michelle Splietelhof zijn al zeven jaar bij elkaar en zijn al een tijdje verloofd. De twee ontmoetten elkaar bij de musical Zorro. De lovebirds zijn sinds juni 2014 verloofd, maar hebben elkaar nog steeds niet het ja-woord gegeven. Er is al meerdere keren een datum uitgekozen, maar de grote dag werd steeds verplaatst. Ze zouden het steeds te druk hebben met werk en projecten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!