Beeld © Instagram Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond geeft emotionele liefdesverklaring

25 juni 2018 10:39

Een prachtige dag voor Lieke en haar grote liefde Bas van Veggel! Het koppel is vandaag precies twee jaar geleden het huwelijksbootje ingestapt en ze zijn nog steeds gelukkiger dan ooit met elkaar.

"Je hebt me moeder gemaakt en laat me iedere dag op en top vrouw voelen, sexy en sprankelend"

De bloedmooie actrice zet een dolgelukkige foto van haar en haar man op Instagram. "Vanaf het allereerste moment dat ik je in de ogen keek was alles zo helder, mijn grote liefde. Echt iedere dag ben ik je dankbaar voor wie je bent, voor hoe je me ziet, hoe je me begrijpt en voor je enorme humor", schrijft de RTL 4-presentatrice. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Lieke van Lexmond gedoopt in designeroutfit

Lieke steekt haar liefde niet onder stoelen of banken en legt dan ook precies aan haar volgers uit waarom Bas haar zo gelukkig maakt. "Jouw heerlijke hese lach doet me nog altijd smelten. Je hebt me moeder gemaakt en laat me iedere dag op en top vrouw voelen, sexy en sprankelend. Dankjewel liefste lieveling."

De tortelduifjes trouwden in 2016 in Italië en zijn al enige tijd ouders van twee kinderen. Hun eerste zoontje Vik is alweer drie jaar oud en vorig jaar beviel de trotse moeder van hun tweede druif Zef. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droom komt uit voor Lieke van Lexmond

Zie hier een schattig kiekje van het bijzondere gezin:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!