Beeld © Instagram Ferry

Vriend Ferry Doedens door een diep dal

26 juni 2018 21:08

Nuno, de vriend van GTST-acteur Ferry Doedens, heeft de tijd van zijn leven in het buitenland. De grote liefde van de soapie is in India om zijn yogakennis te verbreden. Toch heeft hij het niet makkelijk zonder zijn hartendief.

"De afgelopen maanden waren de beste en moeilijkste van mijn leven"

“Het is bijna 4 maanden geleden sinds ik begon aan mijn reis”, begint Nuno zijn emotionele post op Instagram. “Ik heb nooit gedacht dat ik het überhaupt een maand zou volhouden, maar de afgelopen maanden waren de beste en moeilijkste van mijn leven. Omdat ik zo lang alleen was begon ik meer gesprekken met mezelf te hebben en begrijp ik beter wat ik doe en waarom ik handel en reageer zoals ik doe. En nog belangrijker: ik kan mezelf verbeteren door te leren.”

Miniatuurvoorbeeld

Vrolijker nieuws:

Ferry Doedens zingt op Musicaldagen

“Veel mensen zeiden dat ik niet zou moeten doen wat ik nu doe omdat ze dachten dat ik van problemen thuis weg zou lopen. Een goede vriend vertelde: 'Wanneer je op reis gaat, neem je je huis mee'. En dat is zo waar. Ik heb nog steeds persoonlijke problemen met mijn 'thuis'. Maar ik heb met ze te maken en word een sterker persoon”, aldus de reiziger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ferry Doedens reageert op vermeende relatiebreuk

Niet alleen Nuno heeft het moeilijk, ook Ferry mist zijn liefje overduidelijk en laat een aantal hartjes achter onder post. Toch is de razend drukke soapie niet van plan zijn vlam op te zoeken in het bloedhete India. Zo laat hij weten aan RTL Boulevard: "Ik heb daar ook geen tijd voor. En het is ook veertig graden in India, dus ik sla even over."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ferry Doedens in musical Stil in mij

De twee tortelduifjes zijn meer dan zes jaar bij elkaar. Ferry en Nuno woonden voordat Nuno naar het buitenland vertrok al samen en hebben zware tijden, waaronder Ferry's drugsverslaving, overleefd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!