Roy Donders staat anders in het leven na verlies grootouders

27 juni 2018 12:57

Het jaar 2018 begon allesbehalve goed voor Roy Donders. In januari overleed zijn opa en dat terwijl zijn oma slechts twee maanden daarvoor was overleden. De stylist van het zuiden laat in de Party wat het effect was van dit grote verlies op zijn leven.

"Het verlies van twee zulke dierbare mensen is een dieptepunt in mijn leven tot nu toe"

Roy Donders vertelt in de Party over de zwaarste periode uit zijn leven. In november overleed zijn oma en twee maanden later ook zijn oma. De reality-ster had een speciale band met zijn grootouders, omdat hij als kind elke dag bij zijn opa en oma te vinden was. Zijn opa en oma waren volgens Roy een soort tweede ouders. De klap kwam dus ook extra hard aan toen zij overleden. "Ik heb flink diep gezeten in mijn emoties, het verlies van twee zulke dierbare mensen is een dieptepunt in mijn leven tot nu toe," vertelt de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weer groot verlies voor Roy Donders

De zanger staat sinds dit grote verlies anders in het leven en maakt hij zich minder druk om kleine dingen. Waar de stylist van het zuiden eerst nog drie dagen na kon denken over zijn outfit, kijkt hij nu anders tegen het leven aan. "Wat ik nu belangrijk vind is genieten van het leven, leuke dingen doen, veel werken en hopen dat we allemaal gezond blijven en oud mogen worden," aldus Roy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders eert overleden opa en oma

Eerder liet Roy Donders weten dat een speciaal nummer maakte voor zijn opa en oma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!