Olcay reageert op Ranking the Stars-rel

27 juni 2018 15:18

Olcay Gulsen en Gerda Havertong hebben een fittie gehad achter de schermen bij Ranking The Stars. De ruzie zou zó uit de hand gelopen zijn dat Olcay zonder pardon de studio zou hebben verlaten. Dat meldt weekblad Weekend.

"Ik moest naar het buitenland voor opnames”

Volgens het blad zijn de opnames van het nieuwe seizoen alles behalve vlekkeloos verlopen. Het blad meldt dat Gerda Havertong het aan de stok zou hebben gehad met Paul de Leeuw. Maar niet alleen de normaal zo vrolijke presentator ergerde zich groen en geel aan de Sesamstraat-legende, haar gekwek zorgde ook bij de andere sterren voor de nodige irritatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen met tv-legendes naar Azië

Eén daarvan was onze eigen Olcay Gulsen. Volgens het weekblad werd het de fashionista, die voor het eerst meedeed, teveel en besloot ze vroegtijdig te stoppen met de opnames. Opvallend feitje: de modegoeroe zou voor vier afleveringen een contract hebben!

Olcay laat aan RTL Boulevard weten dat ze inderdaad schittert in maar één aflevering. Echter heeft dat niets te maken met een eventuele ruzie tussen Olcay en Gerda. “Ik moest naar het buitenland voor opnames”, legt ze uit.

Marc van der Linden neemt ook plaats als panellid in het tweede seizoen van de populaire televisieshow. Ook hij was getuige van de grimmige sfeer op de set en de aanwezige persoonlijkheid van Gerda. Aan RTL Boulevard laat de royaltydeskundige weten: "Of Olcay en Gerda ruzie hadden weet ik niet, maar ik weet wel dat Olcay het helemaal gehad had met het programma. Ik was niet tijdens alle opnames aanwezig, maar ik heb gehoord dat het uit de hand gelopen is."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Gerda Havertong in De Slechtste Chauffeur

Marc-Marie Huijbregts neemt het stokje over van de shopping queen en zal haar plekje warmhouden. Verder zijn onder andere Kjeld Nuis, Georgina Verbaan en Patty Brard te zien in het programma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!