Beeld © Instagram Patrick Martens

Patrick Martens deelt superschattig schoolkiekje

28 juni 2018 11:54

Patrick Martens neemt op Instagram een duik in het verleden. De presentator plaatst een foto van een mini-Patrick uit 1990, mét stekeltjes.

"#stekeltjes"

De stralende lach van Patrick herkennen we uit duizenden. En ook de mooie ogen van de acteur zijn in de loop der jaren niet veel veranderd. Op de foto zien we de kleine Pat met een blauwe trui en daaronder een net kraagje. De typische schoolfoto-achtergrond mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duizendpoot Patrick Martens geniet van werk

Patrick is wel vaker in een nostalgische bui. Zo plaatste hij laatst nog een foto van hem in een echt Aussie. De presentator kwam zijn iconische trainingspak tegen bij het opruimen van zijn kledingkast. Patrick heeft wel eens toegegeven dat hij vroeger een echte gabber was met Australian pak, Nikes, gouden ketting én kale kop. Van die kale kop heeft Patrick helaas geen foto gedeeld.

Dat Patrick geen moeite heeft met het aanpassen van zijn haar blijkt ook maar weer uit deze foto. Patrick ging voor groen! Zelf zegt hij: "Ik krijg maar geen genoeg van deze foto." Nou Patrick, wij ook niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina Verbaan en Patrick Martens ook vrienden in tekenfilm

Maar vóór alle kale koppen en stekeltjes, was Patrick een klein schattig blond jochie. En zoals hij zelf zegt: "Blondes have more fun." Wat een droppie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick Martens moest Brabants accent afleren voor GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!