Beeld © ANP

Monique Smit twijfelt over gezinsuitbreiding

04 juli 2018 11:41

Monique Smit heeft altijd de wens gehad voor een groot gezin. Toch laat de Volendamse in weekblad Story weten dat dit voor haar geen optie is, maar ze denkt wel aan gezinsuitbreiding!

“Eerst ervaren hoe het is om een gezin met twee kinderen te hebben"

Monique heeft de liefde van haar leven gevonden in de knappe Martijn Molleman. De twee dromen van een druk en liefdevol gezin met drie kinderen. Toch lijkt deze droom nu uiteen te spatten, aangezien het jongere zusje van Jan Smit haar handen al vol heeft aan één koter. “Soms zijn er periodes dat ik Noah zes dagen per week naar de oppas breng”, bekent de zangeres met het schaamrood op haar kaken aan het tijdschrift. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit gaat klussen op tv

Haar kleine vent gaat twee dagen per week naar de crèche en de andere dagen is Noah bij haar moeder. “Martijn en ik hebben drukke banen. We weten dat hij in goede handen is bij mijn ouders, maar ik besef ook heel goed dat ik meer tijd voor hem moet maken. Het kan niet zo zijn dat hij straks mama tegen zijn oma zegt!”, aldus mama Monique.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Monique Smit maakt plaatje compleet

Ondanks haar drukke schema heeft de blondine plannen voor een tweede kindje, al komt een zwangerschap nu niet zo goed uit. “Het is nu behoorlijk druk omdat ik ook een single met Wesley Klein heb uitgebracht. En in het najaar staat het een en ander gepland. Het zou dus niet handig zijn om ook nog eens zwanger te raken. Al gaat dat hopelijk wel nog een keer gebeuren”, zegt ze tegen Story. 

Toch lijkt haar grote kinderwens nog wel ver weg. “Eerst ervaren hoe het is om een gezin met twee kinderen te hebben. Pas dan besluiten Martijn en ik of er ooit een derde komt.” 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!