Beeld © ANP

Dave Roelvink doet helemaal niks in het huishouden

05 juli 2018 10:54

Dave Roelvink woont al een jaar samen met zijn vriendin Julia. In het tv-programma 24 Uur Mandekking gaan Naomi van As en Ellen Hoog langs bij de twee om te kijken hoe dat gaat.

"Dave doet niks en ik doe alles"

Naomi en Ellen zijn onder de indruk van de inrichting. "Ik hou echt van warmte in huis", laat Dave weten. Toch hebben de twee wel hulp gehad met het inrichten, maar hebben ze wel zo goed als dezelfde smaak.

Voor de taken thuis zijn de twee iets minder goed op elkaar afgestemd. "We gingen best wel snel samenwonen, maar ik denk dat de rollen goed zijn verdeeld. Dave doet niks en ik doe alles", laat Julia aan Naomi weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink wil geen dochter

Alles vies

"Hij pakt iets uit de koelkast en dan is het pak leeg. En dan denk je wel eens ik heb ook zin in melk in mijn koffie, maar helaas", vervolgt Dave's vriendin. 

"Ik kom net thuis en dan ligt er weer van alles leeg in de koelkast. Zo tref je het aan. Dan ga je door naar de badkamer, dan heeft 'ie zijn baard geschoren en ligt de hele wasbak vol." En zo kan Julia nog wel even doorgaan. Toch stoort ze zich er niet aan: "Ik heb het geaccepteerd." 

Maar Dave en Julia hebben geluk, want Dave's moeder komt vaak langs om het hele huis schoon te maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Oma Dien: 'Dave heeft zich keurig gedragen op Ibiza'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!