Beeld © Instagram

Beschuit met muisjes: Roxeanne Hazes bevallen

11 juli 2018 16:18

Roxeanne Hazes had het deze warme dagen zwaar tijdens de laatste loodjes van haar zwangerschap, maar goed nieuws: ze is bevallen! Via Instagram deelt Rox het geweldige nieuws.

"Daar ben je dan"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes' kleine jongen beweegt erop los

"Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen", deelt Rox via Instagram. Het kleintje is dinsdagochtend om 05:49 uur geboren en luistert naar de naam: Fender Andrew Arnold Zwennes. 

Ook Erik kan zijn geluk niet op. "Ik kan zeggen dat alles hartstikke goed gaat met beiden", laat hij aan RTL Boulevard weten. Op Instagram post hij: "Ik kan alleen maar stom naar jou en je moeder staren en grijnzen." Hij is zo trots als een pauw: "Ik wil je oppakken en je full-on Mufasa boven mijn hoofd tillen. Nee, ik wil je moeder optillen die jou weer optilt als één grote gestoorde menselijke trots-toren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique: 'André vindt rust weer terug'

Via de RTL Boulevard-poll kon iedereen gokken wanneer Rox zou bevallen. De meeste stemmen gingen naar vrijdag de 13e, maar het blijkt dus uiteindelijk dinsdag 10 juli te zijn geworden. Dat was de op vier na populairste keuze. 

In totaal is er ruim 6.400 keer gestemd op de poll. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoogzwangere Roxeanne staat op knappen

Begin januari maken Rox en haar vriend Erik bekend dat ze een kleintje verwachten. "Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan", post ze destijds op Instagram. 

Nu verwelkomen de twee eindelijk hun zoontje. Online konden de fans van Roxeanne volop meegenieten van haar zwangerschap. Kijk hieronder terug naar een aantal hoogtepunten! 

View this post on Instagram

🚼

A post shared by DOCHTER DRE (@roxeannehazes) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes trekt zich niks aan van commentaar

View this post on Instagram

🌎

A post shared by DOCHTER DRE (@roxeannehazes) on

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!