Roelof Hemmen bezegeld zijn huwelijksdag met tattoo

06 juli 2018 23:53

BNR-presentator Roelof Hemmen is getrouwd met zijn vier jaar jongere vrouw Marjon. Aan Shownieuws toont de presentator zijn tatoeage van een engelenveer die hij op zijn rechterarm heeft laten zetten als alternatief voor een trouwring. Zijn echtgenote heeft een soortgelijke, sierlijkere tatoeage op haar linkerarm.

"Ik ga bij deze vrouw nooit meer weg"

Roelof droeg cowboyschoenen uit Las Vegas, de bruid droeg een crèmekleurige jurk. Roelof Hemmen, die in mei 2016 afscheid nam van RTL Nieuws, koos voor een tatoeage in plaats van een trouwring, omdat hij nog een trouwring draagt van zijn huwelijk met de in 2010 overleden Marjon van Rijn. Zij overleed aan de gevolgen van darmkanker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Terugkijken: achter de schermen bij laatste uitzending Roelof Hemmen

Middenin de rouwperiode viel hij voor zijn huidige vrouw, die ook Marjon heet. Ze was een van de beste vriendinnen van zijn overleden vrouw. Roelof: "Het is ontstaan toen ik op de bodem van de put lag. Ik zat tegenover haar en we keken elkaar aan en opeens bedacht ik me: ik ga bij deze vrouw nooit meer weg." In maart vroeg hij haar ten huwelijk door haar op haar 51e verjaardag een horloge te geven. "Dat vond ik mooi: alle tijd die we samen hebben staat op dit horloge. Hoe fijn zou het zijn als we die samen doorbrengen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!