Geen traditionele Oudejaarsconference voor Marc-Marie

10 juli 2018 17:44

De Oudejaarsconference die Marc-Marie Huijbregts dit jaar gaat maken wordt geen actuele voorstelling zoals bijvoorbeeld Wim Kan dat vroeger deed. “Er staat nergens wat de traditie gebiedt”, vertelde Huijbregts dinsdag tijdens een interview op Radio 1. “Het wordt een voorstelling over mijn oudejaar, mijn 2018. Het wordt geen show waar Kamervragen over komen.”

“Er staat nergens wat de traditie gebiedt”

De Brabantse komiek werkt nu aan de voorstelling. “Het wordt wel een combinatie met actualiteit, maar ik kan doen wat ik wil. Als ik het over Thaise voetballertjes in een grot wil hebben kan dat, maar het hoeft niet.” Huijbregts vindt het wel gemakkelijk dat hij dit maal het jaar als kapstok kan gebruiken. “Ik zou het raar vinden om dingen niet te gaan benoemen want ik heb overal een mening over.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw gaan week doornemen

De Tilburger gaat in zijn oudejaarsconference ook veel improviseren, vertelde hij. “Ik vind het heel leuk om met mijn zaal te praten: hoe was jullie jaar nou? Wie bent u eigenlijk en wat komt u hier doen op oudejaarsavond?” Het zaallicht blijft ook deels aan, zoals meestal het geval is bij de voorstellingen van Huijbregts. “Ik vind het fijn mensen te kunnen zien tegen wie ik het heb. Ik wil niet in een zwart gat praten. Dat voelt toch een beetje als masturberen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!