Beeld © Instagram Koen

Shocking: Koen Kardashian beroofd en geslagen in Londen

10 juli 2018 21:15

Koen Pieter van Dijk, beter bekend als de extraverte Koen Kardashian, deelt op Instagram een heftige mededeling: de glamourpoes is in Londen beroofd en in elkaar geslagen.

“Mijn hart huilt en het vertrouwen in de mens is weg"

“Mijn hart huilt en het vertrouwen in de mens is weg. Ik schaam mezelf en voel me dom en vernederd”, begint hij zijn emotionele verhaal.

“Midden in de nacht ging ik nog even een sigaretje doen voor mijn hotel. Er kwam een man naar me toe. Charmant, verzorgd. Hij had een mooi jasje aan en een Rolex om. ‘Hey beauty, how are you.’ We hadden een gezellig gesprek en bood me nog een sigaret aan. Hij was heel lief voor me en de tijd vloog voorbij. We hadden een klein uurtje voor het hotel staan kletsen tot hij zei ‘I have good champagne at home just around the corner at my house. You want to come over?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian schreeuwt het uit

Koen vervolgt: “Na een kleine twijfel ben ik met hem de taxi ingestapt. De rit duurde veel langer dan ik had verwacht maar had nog niets door. We kwamen aan en stapte de taxi uit. Het appartementen complex was niet wat ik mij had voorgesteld maar hij was steeds nog zo lief voor me en dacht dat het wel goed zat. We gingen naar de achtste verdieping uit mijn hoofd. Ik stap de lift uit en krijg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond. Na veel ellende in die hal en nog een harde klap in mijn gezicht moest ik mijn Cartier horloge af doen (het horloge wat ik cadeau heb gekregen voor mijn eenentwintigste verjaardag van mijn ouders).”

Miniatuurvoorbeeld

Nog meer heftig nieuws:

Cumberbatch schiet beroofde fietser te hulp

“Op dat moment kreeg ik een hele kleine kans om te ontsnappen, ben ik heel erg hard door het trappenhuis gaan rennen op zoek naar een uitgang. ‘Take his clothes, take everything.’ werd er geschreeuwd. Een kat en muis spel, dit gun je niemand. Ik heb na veel rennen en vliegen een uitgang kunnen vinden en kwam onder het bloed buiten”, aldus de realityster.

“Een man heeft mij opgevangen met het antwoord wees blij dat ze je horloge hebben en niet jou, dit is een verlaten gebouw waar niemand meer woont, de meeste zien het daglicht niet meer. Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen. Ik hou mezelf sterk maar heb om de haverklap paniek en angstaanvallen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman zit in zak en as

“Ik ben zo lief opgevangen door al mijn vrienden en familie en vind het mijn plicht om het met jullie te delen, laat het een les zijn voor iedereen. Deze horror zit in een klein hoekje”, sluit hij zijn heftige verhaal af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!