Beeld © Instagram Yolanthe

Yolanthe openhartig over geruchten relatieproblemen

11 juli 2018 15:13

De geruchtenmolen draait al weken overuren: hoe zit het nu precies tussen tortelduifjes Yolanthe en Wesley? In weekblad Grazia doet de DNA-actrice een boekje open over wat er tussen de lakens afspeelt.

"Wij willen niks liever dan samen oud worden"

“We zijn harstikke gelukkig samen”, ontkracht de pittige dame de roddels in het openhartige interview. “Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar”, aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Cute:

Yolanthe Cabau deelt über schattig filmpje met Xess Xava

De soapie laat weten dat ze er samen met haar lief bewust voor heeft gekozen nu pas op alle geruchten in te gaan. Ook verklapt ze dat de afwezigheid van Wes niets te maken heeft met problemen aan het thuisfront, maar alles te maken heeft met gebrek aan tijd.

“Het ding is: ik ben nu aan het draaien”, vertelt ze. “Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit”, verklaart de actrice haar afwezigheid tijdens de vakantie van Wes en haar zoontje op Ibiza. “Het is niet zo dat ik ervoor kies om lekker in Nederland te zijn terwijl Wesley verderop vakantie viert, absoluut niet. Zodra ik een vrije dag heb, vlieg ik naar mijn gezinnetje.”

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Yolanthe deelt pikant kiekje

Niet alleen de afwezigheid van de voetballer op de Instagram van Yo is the talk of the town, ook het feit dat hun huis in Ibiza te huur staat zorgde voor de nodige roddels. Toch heeft dit niets te maken met de relatie van de tortelduifjes.  In Grazia verklaart de moeder van Xess Xava: “We hebben ons huis in de verhuur gezet, omdat we er maar een paar weken per jaar gebruik van maken. Dat vind ik zonde van het prachtige huis. Dat staat daar anders maar leeg.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Restaurant Wes en Yolanthe weer open

Ook het feit dat haar man amper op haar Instagram te zien is, is een bewuste keuze. “Wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk, waaronder fashion, mijn boetiek en alles wat er in mijn leven gebeurt. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet”, aldus de it-girl in het weekblad.

De twee tortelduifjes geven elkaar in 2010 het jawoord. Samen zijn ze de trotste ouders van een prachtig zoontje: Xess Xava.

View this post on Instagram

💞

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!