Beeld © RTL Boulevard

Koen Kardashian in tranen: 'Het is zo onmenselijk'

11 juli 2018 20:11

Socialite Koen Kardashian is niet vies van een feestje. Afgelopen vrijdag is de Rotterdamse diva klaar om met bestie Ferry Doedens in Londen de boel op stelten te zetten. Toch loopt de avond anders dan verwacht... Koen doet exclusief bij RTL Boulevard zijn verhaal.

"Dat is mijn kans geweest om te gaan rennen”
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Shocking: Koen Kardashian beroofd en geslagen in Londen

Terwijl goede vriend Ferry al onder de lakens kruipt, doet de Rotterdamse nog even snel een peukje. En dan gaat het flink mis. 

Terwijl hij van zijn sigaret geniet stapt er een knappe vent op Koen af. De avond lijkt een spannende wending te krijgen, maar niets is minder waar. De buitenlandse vreemdeling doet de Kardashian een aanbod die hij niet kan weerstaan. Zo vertelt hij aan Marieke: “Toen zei hij: ‘Ik heb een goede fles champagne thuis. Wil je langskomen? Het is hier om de hoek.’”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk meer:

Koen Kardashian slaat doodsangsten uit

Dat hoef je tegen de goedgelovige Koen maar één keer te zeggen. Een beetje naïef stapt hij bij de stranger in de taxi. Koen voelt nattigheid, maar laat het over zich heen komen. “Die hoeken in Londen zijn toch even groter in Rotterdam”, grapt hij. 

Als hij uit de lift stapt gaat het goed fout. “Ik kreeg meteen een klap op mijn achterhoofd. Toen viel ik en kwam er een andere”, aldus een emotionele Koen. Het geen waar de dieven op uit waren was het prachtige horloge van de excentrieke jongen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian schreeuwt het uit

Gelukkig wist hij te ontsnappen door het horloge naar de daders te gooien. Die waren zo gefocust op hun vangst dat ze Koen uit het oog verloren.  “Dat is mijn kans geweest om te gaan rennen”, bekend hij. 

De impact van het gewelddadige incident hakt er bij de Rotterdammer nu pas écht in. “Je weet niet wat er gebeurd. Het is zo onmenselijk. Je vertrouwt iemand en wordt zo in de maling genomen.” 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!