Beau droomt nog altijd van eigen talkshow

14 juli 2018 12:21

Het was voor Beau van Erven Dorens een bittere pil dat niet hij maar Twan Huys werd aangesteld als opvolger van Humberto Tan bij RTL Late Night. Dat vertelt de 47-jarige presentator in gesprek met Volkskrant Magazine. "Toen Erland Galjaard belde en zei: 'Ik heb Twan Huys gevraagd' vond ik dat ontzettend jammer."

"Toen Erland Galjaard belde en zei: 'Ik heb Twan Huys gevraagd' vond ik dat ontzettend jammer"

Een jaar geleden was Van Erven Dorens immers tijdens de zomer de vervanger van Tan. Dat beviel erg goed. "Die twee maanden dat ik Humberto verving, waren een soort open sollicitatie. Het was altijd mijn droom een talkshow te presenteren. Om in het middelpunt van de samenleving zo'n show te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe grote uitdaging voor Beau

Toch koos de RTL-leiding niet voor Beau, maar haalde ze Twan Huys binnen. Volgens de toenmalige RTL-baas Erland Galjaard was Van Erven Dorens te belangrijk voor RTL Boulevard. "Dat lijkt me onzin", stelt Beau. "Maar goed, misschien is het juist beter dat ik Humberto niet opvolg omdat ik daardoor de maatschappelijke programma's kan blijven maken", doelt de presentator op Beau Five Days Inside, dat een tweede seizoen krijgt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!